kkv_003.jpg

Maldini Studios - Samtida renovering, hantverk och möbelkonstruktion i Stockholm.

 

Sedan starten våren 2015 har Maldini Studios skapat unika lösningar i hem, kontor, butiker och affärsverksamheter runtom i Stockholm. Konceptet är enkelt. Du har idéerna och visionerna. Vi har inspirationen, kunskapen och ser till att det händer.

 

DESIGN, ARKITEKTUR OCH INSPIRATION

Allt börjar med din idé. Vill du förvandla din etta till en minitvåa? Har du alltid drömt om ett perfekt platsbyggt kök? Oavsett om det handlar om en ny garderob eller ett helt hus från grunden så hjälper vi dig att ta ditt projekt från vision till verklighet. 

Vi skapar tillsammans en plan över ditt projekt, gör en 3D-ritning, skapar moodboards och tar fram fysiska materialprover. Allt för att resultatet ska bli precis som du drömt om.


HANTVERK OCH PRODUKTION

Vi skapar gärna från grunden. Har du alltid föreställt dig att en vacker platsbyggd säng skulle passa perfekt i din fönsteralkov? Tillsammans med våra certifierade underleverantörer ser vi till att ditt projekt får de perfekta lösningarna, oavsett om detta innebär inköp av möbler eller att anlita finsnickare.


Världen stannar inte upp bara för att du ska renovera köket. Vi ansvarar för att ditt projekt sköts felfritt, inom budgetens ramar och utan att dra ut på tiden. Du slipper långa telefonsamtal, tjat och projektledande så att du kan fokusera på din vardag.

PROJEKTLEDNING OCH ANSVAR

rasmus_01.jpg

Rasmus Moberg
Grundare av Maldini Studios och projektledare. Rasmus har över 12 års erfarenhet som snickare, projektledare och av renoveringsarbete.

+46761680060
rasmus@maldinistudios.se

elina_01.jpg

Elina Johansson
Formgivare och kreativt ansvarig på Maldini Studios. Elina innehar en kandidatexamen från Beckmans Designhögskola.

+46709543001
elina@maldinistudios.se

theo_01.jpg

Theo Klyvare
Theo har en bakgrund som ekonom men intresset för snickeri ledde till att han växlade bana. Du kanske känner igen Theo som snickaren i Sommar med Ernst.

+46708656479
theo@maldinistudios.se